E90Post
 


VIBE Motorsports
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BIMMERPOST Universal Forums > General BMW News and Cars Discussion > Help - Interior chime not working.



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      04-10-2011, 10:07 AM   #1
jerryspage
New Member
United_States
2

 
Drives: 2006 325i
Join Date: Apr 2011
Location: Bakersfield CA


Posts: 15
iTrader: (0)

Help - Interior chime not working.

2006 325i bmw interior chime not working as well as the turn signial clicking. Everything still works but no sound. Has anyone had this problem and if so can I fix it my self?
Appreciate 0
      04-10-2011, 12:07 PM   #2
Mach V Dan
United_States
5

 
Drives: 2009 E90 335i
Join Date: Nov 2010
Location: Sterling, VA


Posts: 276
iTrader: (0)

I WISH my interior chime didn't work...
Appreciate 0
      04-10-2011, 02:22 PM   #3
jerryspage
New Member
United_States
2

 
Drives: 2006 325i
Join Date: Apr 2011
Location: Bakersfield CA


Posts: 15
iTrader: (0)

Thatís something I could live without but itís the constant looking down to see if the turn signals are on since there is no audible sounds.
Appreciate 0
      07-30-2012, 11:44 AM   #4
bwparnel
Registered
0

 
Drives: 2006 325i
Join Date: Jul 2012
Location: Durham, NC


Posts: 2
iTrader: (0)

Did you ever get this fixed? Mine is doing the same thing now. No chime from the door and no turn signal click. The radio works, but no other sounds are coming out. Any help would be appreciated. Thanks.
Appreciate 0
      07-31-2012, 02:41 AM   #5
rapabashi1998
Registered
0

 
Drives: Toyota
Join Date: Jul 2012
Location: london


Posts: 2
iTrader: (0)

but itís the constant looking down to see if the turn signals are on since there is no audible sounds.
Appreciate 0
      07-31-2012, 03:56 AM   #6
Jon D
Colonel
Scotland
47

 
Jon D's Avatar
 
Drives: F12 640i
Join Date: Sep 2009
Location: Scotland


Posts: 2,575
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by jerryspage View Post
2006 325i bmw interior chime not working as well as the turn signial clicking. Everything still works but no sound. Has anyone had this problem and if so can I fix it my self?
Go into idrive, settings, tone, volume, gong, then toggle + or - to suit and click to set. You can do the same for PDC and radio speed volume while your still on the page.
Appreciate 0
      08-02-2012, 10:50 AM   #7
bwparnel
Registered
0

 
Drives: 2006 325i
Join Date: Jul 2012
Location: Durham, NC


Posts: 2
iTrader: (0)

I do not have idrive. Thanks for the reply though.
Appreciate 0
      08-04-2012, 12:22 PM   #8
Jon D
Colonel
Scotland
47

 
Jon D's Avatar
 
Drives: F12 640i
Join Date: Sep 2009
Location: Scotland


Posts: 2,575
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by bwparnel View Post
I do not have idrive. Thanks for the reply though.
Sorry, I didn't notice the age of your car; I entered this discussion via the F10 forum and mistakenly assumed you were talking about the current 5 series.
Doesn't your car have an on-board computer? If so I would have thought you'd be able to access most functions via the indicator stalk button.
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:39 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST