E90Post
 


Extreme Power House
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > BMW Coding > E93 coding for top up and down



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      05-16-2011, 01:49 PM   #1
LACSTER
Major General
 
Drives: white bmw
Join Date: Nov 2007
Location: oc

Posts: 8,069
iTrader: (63)

Question E93 coding for top up and down

Hey guys, I have a 2008 e93 and wanted to ask if there's coding out there to open and close the top from the key fob.

Please advise and thank you in advance!
LACSTER is offline  
0
Reply With Quote
      05-16-2011, 01:56 PM   #2
O HELLA BMW
I <3 My E93
 
O HELLA BMW's Avatar
 
Drives: 08 335i vert
Join Date: Nov 2010
Location: PA

Posts: 3,129
iTrader: (21)

Don't u have comfort access?
I hold unlock my top goes down
I hold lock my top goes up
__________________
08 BMW 335i E93
**Stance will make B!tches Dance**
CCW LM5T
O HELLA BMW is offline   United_States
0
Reply With Quote
      05-16-2011, 02:01 PM   #3
muss2k1
Private
 
Drives: 2008 BMW 328i e93
Join Date: May 2007
Location: Brooklyn, NY

Posts: 57
iTrader: (0)

don't have comfort access, any way to make this work?
muss2k1 is offline   United_States
0
Reply With Quote
      05-16-2011, 02:22 PM   #4
O HELLA BMW
I <3 My E93
 
O HELLA BMW's Avatar
 
Drives: 08 335i vert
Join Date: Nov 2010
Location: PA

Posts: 3,129
iTrader: (21)

^ yea just buy the smarttop
Search it
__________________
08 BMW 335i E93
**Stance will make B!tches Dance**
CCW LM5T
O HELLA BMW is offline   United_States
0
Reply With Quote
      05-16-2011, 04:15 PM   #5
LACSTER
Major General
 
Drives: white bmw
Join Date: Nov 2007
Location: oc

Posts: 8,069
iTrader: (63)

Nope couldn't afford the comfort access and I can't afford the smart top.

No coding to do it without the smart top?
LACSTER is offline  
0
Reply With Quote
      05-17-2011, 12:30 PM   #6
onebadmofo
Banned
 
Drives: 2007 E92 335i
Join Date: Aug 2010
Location: Central NJ

Posts: 2,394
iTrader: (14)

Yes you can get the top working from the remote with coding. You need exact values or just asking if it's doable or not?
onebadmofo is offline   Russian Federation
0
Reply With Quote
      05-24-2011, 04:14 AM   #7
maximal
Private First Class
 
Drives: E70,E83,E87,E90,E93
Join Date: Mar 2006
Location: europe, BG

Posts: 153
iTrader: (0)

How does the coding works?
maximal is offline  
0
Reply With Quote
      05-29-2011, 06:27 PM   #8
Jose_JN
Private First Class
 
Jose_JN's Avatar
 
Drives: e93 330d
Join Date: May 2011
Location: http://www.youtube.com/josejjn

Posts: 173
iTrader: (0)

Hi,
First of all, I am from Spain. Sorry for my english.

I am trying to code that option on my e93.
I found 2 parameters on CAS module (KOMFORTSCHLIESSUNG_FB and KOMFORTSCHLIESSUNG_CA) and changed it for 'aktive' but nothing happens.

I dont have comfort access and I only can roll down the top and windows but not roll them up with the FOB (if I use the driver's lock, yes)

Please, post If you find the way to code that.

Regards from Spain
Jose_JN is offline   Spain
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:59 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST