E90Post
 


Bimmer Retrofit
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > BMW Coding > RPM, Fuel and MPG Gauges Malfunctions After Coding



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      11-24-2011, 06:48 AM   #23
ctuna
Brigadier General
 
Drives: 325xi 06 wagon MT
Join Date: Jan 2010
Location: Santa Cruz, Ca

Posts: 4,022
iTrader: (0)

e91_schoolbus

Where did you get your setup?
How are you finding updated files?
ctuna is offline  
0
Reply With Quote
      11-24-2011, 10:50 PM   #24
BimmerChuck
New Member
 
Drives: E90 328i
Join Date: Oct 2011
Location: Alabama

Posts: 12
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by ctuna View Post
Where did you get your setup?
How are you finding updated files?
Google it. That is how I found the V43 files for E90(E89)
BimmerChuck is offline  
0
Reply With Quote
      09-09-2013, 12:51 AM   #25
t1aodave
New Member
 
Drives: e92 08 335i
Join Date: Aug 2013
Location: Bethlehem PA

Posts: 7
iTrader: (0)

same error

i updated my daten files to v48, and v49. now i get an error
COAPI-1040 ERROR DURING PROCESSING CDB FILE KMBI_PL2.C08 Any advice?
t1aodave is offline  
0
Reply With Quote
      09-09-2013, 03:10 AM   #26
xelion
Banned
 
Drives: 320d
Join Date: Aug 2013
Location: WA

Posts: 82
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by t1aodave View Post
i updated my daten files to v48, and v49. now i get an error
COAPI-1040 ERROR DURING PROCESSING CDB FILE KMBI_PL2.C08 Any advice?
Do you use Standard tools 2.12?
xelion is offline  
0
Reply With Quote
      09-09-2013, 12:22 PM   #27
t1aodave
New Member
 
Drives: e92 08 335i
Join Date: Aug 2013
Location: Bethlehem PA

Posts: 7
iTrader: (0)

Quote:
Do you use Standard tools 2.12?
i used 2.10 Didn't know there was a 2.12, do you know where a download link is by any chance? I guess ill search now.

edit:
Found a copy, installing now, wish me luck

Last edited by t1aodave; 09-09-2013 at 12:52 PM.
t1aodave is offline  
0
Reply With Quote
      09-09-2013, 03:17 PM   #28
t1aodave
New Member
 
Drives: e92 08 335i
Join Date: Aug 2013
Location: Bethlehem PA

Posts: 7
iTrader: (0)

Updated all daten files to v49 and updated to standard tools 2.12. Everything is as up to date as i can get it and I still get the same error COAPI-1040 ERROR DURING PROCESSING CDB FILE KMBI_PL2.C08

Last edited by t1aodave; 09-09-2013 at 03:26 PM.
t1aodave is offline  
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:43 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST