E90Post
 


Lux Angel Eyes
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions > App notifications not working



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      10-29-2015, 07:09 AM   #1
smithf32
Brigadier General
smithf32's Avatar
United_States
760
Rep
3,845
Posts

Drives: '14 F32 428 MSport
Join Date: Mar 2014
Location: Long Island, NY

iTrader: (1)

Garage List
Send a message via AIM to smithf32
App notifications not working

says inactive in the settings, tired the suggestion of uninstalling for 3 days and that did not fix it.

Bimmerpost doesn't even show up in the notifications settings panel.
Attached Images
 
__________________

2014 F32 428i XDrive - MSport, Premium, Cold Weather, Drivers Assistance, Navi - Click for build thread
Mods (so far): M Performance Exhaust, Diffusor, and Grills. Trunk Lip, Painted Reflectors, Coding
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:53 PM.




e90post
e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST