E90Post
 


GTB Performance
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > BMW Coding > Laptop (OS) getting corrupted (startup file)



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      09-06-2011, 10:34 PM   #1
BRAISKI
Colonel
 
BRAISKI's Avatar
 
Drives: '11 335xi e92 M-Pak
Join Date: Mar 2009
Location: GTA/KW, Canada

Posts: 2,377
iTrader: (3)

Garage List
2011 BMW 335xi  [3.50]
Exclamation Laptop (OS) getting corrupted (startup file)

Has anyone encountered a problem with your laptop when installing some files (latest files).

My Lenovo X200s is my dedicated laptop. I installed W7 Pro 32bit. Earlier last week it was fine I was able to do some coding, but after I messed up my RPM, Fuel Gauge and Oil Temp. I tired to update the files, Daten and EDIBAS. I downloaded some stuff. After I shut down my Laptop that night next day it didn't boot up. After trying to do a lot of checking nothing I can do, I removed the HDD and connect it to my external HDD case. Got the files I downloaded, it was still there.
So I fully formatted my HDD and tried to install W7 Pro and I couldnt anymore, the HDD is missing some drivers!!! Luckily I have another HDD which I also fully formatted and was able to load W7 Pro no problem. But after I tried to turned my laptop on, I had the same problem as before, laptop wont boot up and gets stuck on a blank screen with a blinking dash and some weird characters sometimes. So it seems the start up file got corrupted.

Did anyone experience this problem? I have another laptop running Win XP which I used to reprogram the car and its running fine after I use all the updated files. I have a Lenovo T500 which is huge and heavy compared to the X200s.

Could this be problem with Windows 7 Pro (32bit)?
BRAISKI is offline   Spain
0
Reply With Quote
      09-07-2011, 08:15 AM   #2
DESI4life10
Banned
 
DESI4life10's Avatar
 
Drives: Coding: Desi4life10@gmail.com
Join Date: Oct 2008
Location: West of Toronto, Canada

Posts: 3,365
iTrader: (18)

I don't think this is related to the software (unless you moved around wrong files to different directories).

I have udated my ncs files and had no issues.
DESI4life10 is offline   Canada
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:34 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST