E90Post
 


TNT Racewerks
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > AUDIO/VIDEO + BLUETOOTH + Electronics/Alarm/Software > Help Troubleshooting Problem



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      09-09-2011, 09:14 PM   #23
bigj505
Second Lieutenant
 
Drives: 2007 BMW 335i Sedan
Join Date: May 2011
Location: Baltimore,MD

Posts: 262
iTrader: (2)

update:

I plugged my amp back in on my way home.
still no sound but the SOS chime/alert did not happen anymore so that means that there is a continuous loop going and that the amp is still being detected. which fuses do i need to check and is this a positive sign of a possible still alive amp?


edit, i checked my fuse box and all 3 fuses come out ok. it was a 5amp, 10map, and 20amp.

unhooked the smaller connector to the amp and it was transmitting the red laser signal. i still havent been able to pull the long connector off of the amp.

the amp doesnt turn on - i came to that conclusion after turning the stereo on and checking it in the trunk. i heard no fan.

do i need to reset something or whatever?

Last edited by bigj505; 09-09-2011 at 10:42 PM.
bigj505 is offline  
0
Reply With Quote
      09-12-2011, 09:42 PM   #24
bigj505
Second Lieutenant
 
Drives: 2007 BMW 335i Sedan
Join Date: May 2011
Location: Baltimore,MD

Posts: 262
iTrader: (2)

k since the help train seemed to leave, here is one of the final updates for future reference.

i learned that these part numbers are relevant to my 07 335i:
For vehicles with
HiFi System Professional DSP
S677A=Yes
01 TOP-HIFI SYSTEM AMPLIFIER 1 03/2005 65126960923 ENDED
01 TOP-HIFI SYSTEM AMPLIFIER 1 09/2005 65126973621 ENDED
01 TOP-HIFI SYSTEM AMPLIFIER 1 03/2006 65126982299 ENDED
01 TOP-HIFI SYSTEM AMPLIFIER 1 09/2006 65129121635 ENDED
01 TOP-HIFI SYSTEM AMPLIFIER 1 03/2007 65129126791 ENDED
01 TOP-HIFI SYSTEM AMPLIFIER 1 09/2007 65129150899 ENDED
01 TOP-HIFI SYSTEM AMPLIFIER 1 12/2007 65129170386 ENDED
01 TOP-HIFI SYSTEM AMPLIFIER 1 09/2008 65129177752 ENDED
01 TOP-HIFI SYSTEM AMPLIFIER 1 03/2010 65129181743 $1,232.18

I ended up pulling the amp out of my car today. It still lit up and took on power but would not produce any audio and made no noise. only a light would come on.

I found another amp for 620 shipped. ill update the thread to finalize the issue once it comes in.
bigj505 is offline  
0
Reply With Quote
      09-16-2011, 06:59 AM   #25
bigj505
Second Lieutenant
 
Drives: 2007 BMW 335i Sedan
Join Date: May 2011
Location: Baltimore,MD

Posts: 262
iTrader: (2)

final update:
got the new/used amp in. plugged it in and my car had sound again. yay.
bigj505 is offline  
0
Reply With Quote
      09-16-2011, 10:09 AM   #26
dmatre
Second Lieutenant
 
Drives: 2011 328i Sedan
Join Date: Apr 2011
Location: Charlotte, NC

Posts: 290
iTrader: (0)

Glad that you got it worked out!
dmatre is offline   United_States
0
Reply With Quote
      09-16-2011, 10:13 AM   #27
bigj505
Second Lieutenant
 
Drives: 2007 BMW 335i Sedan
Join Date: May 2011
Location: Baltimore,MD

Posts: 262
iTrader: (2)

thank dmatre for all of your help. ended up costing me but it could have been worse
bigj505 is offline  
0
Reply With Quote
      02-18-2013, 04:52 PM   #28
Surge709
New Member
 
Surge709's Avatar
 
Drives: Silver e39 M5
Join Date: Jun 2009
Location: Stamford CT

Posts: 7
iTrader: (0)

Send a message via AIM to Surge709 Send a message via Yahoo to Surge709 Send a message via Skype™ to Surge709
Anyone know if part: 65129138182 will fit in an '08 335?
__________________
2003 M5: 355/345 brembos, 18" BBS RG-Rs, Evolve CAI, Intrave, Eurodash, Zionville radiator, GC coilovers (430/380), Eibach sways, Powerflex bushings, V1, Laser Intercept, Uniden CB & scanner, illuminated sills, Evolve Headers, SS Cats/X-pipe/street exhaust, Evolve Dyno Tune (Alpha-N), Leatherique!
Surge709 is offline   United_States
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:21 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST