E90Post
 


VIBE Motorsports
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > ConnectedDrive / I-Drive / Navigation Related Discussion > iOS 5.0 issues with CCC I-Drive



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      11-03-2011, 05:47 PM   #1
Z K
Colonel
 
Z K's Avatar
 
Drives: E90 M3
Join Date: Jul 2011
Location: San Francisco

Posts: 2,031
iTrader: (3)

iOS 5.0 issues with CCC I-Drive

I am getting issues with iOS 5.0 and the 2008 CCC I-Drive system...

Before:
The music playback would always resume when I plug in the iPhone from when it was last played.
Now:
Sometimes, it would lose the position and start playing from the first song - like it lost the last stop location

Before:
Song titles will show correctly in the I-Drive display...
Now:
It will show what looks like image titles and movie file names from my phone photo gallery while playing music from my music library. Playback sounds fine but titles are not displayed correctly.

New issue:
If I play a video from my photo gallery, stop play back and plug it into the car. When I start iPod music playback, it will start the video and play the video soundtrack over the speakers.

Anyone else see these issues?
Z K is offline   United_States
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:29 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST