E90Post
 


 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions > youtube redirects!



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      12-07-2011, 10:55 AM   #1
chinoxs203
Major
 
chinoxs203's Avatar
 
Drives: 08 E92 335xi AW
Join Date: Oct 2007
Location: CT

Posts: 1,353
iTrader: (7)

youtube redirects!

why do i keep getting redirected to youtube.com when trying to reply to a post?

i am trying to reply to the LOL thread in the OT, sometimes when i click reply i will get redirected to youtube, or when i try to attach the picture or preview the post happens in FF and IE
__________________

FOR SALE:
Dropbox - please
chinoxs203 is offline   United_States
0
Reply With Quote
      12-19-2011, 04:40 PM   #2
chinoxs203
Major
 
chinoxs203's Avatar
 
Drives: 08 E92 335xi AW
Join Date: Oct 2007
Location: CT

Posts: 1,353
iTrader: (7)

still an issue only the LOL thread for me. just tried again with a fresh install of Chrome and i am still redirected to youtube when i click advanced editing.
__________________

FOR SALE:
Dropbox - please
chinoxs203 is offline   United_States
0
Reply With Quote
      12-19-2011, 05:11 PM   #3
Sylon
Brigadier General
 
Sylon's Avatar
 
Drives: 2011 135i, SG/CR, 6MT, M-Sport
Join Date: Apr 2010
Location: Michigan / Ohio

Posts: 3,411
iTrader: (0)

Garage List
2011 135i  [4.60]
Same thing in the Forza 4 photo thread in the video game section. I sent messages to Mods in that section about it. I didn't know it was spreading to other sections as well.
__________________

2011 BMW 135i | Space Gray | ///M-Sport | BMW CCA #450291
Facebook / Instagram / YouTube / Twitter
Sylon is offline   United_States
0
Reply With Quote
      12-19-2011, 06:08 PM   #4
deshields
Private First Class
 
Drives: 2009M3
Join Date: Mar 2007
Location: Modesto

Posts: 122
iTrader: (0)

Welcome to the internets. You have malware on your pc. Call geek squad.
__________________
deshields is offline   United_States
0
Reply With Quote
      12-20-2011, 12:41 AM   #5
skinrock
Agent Smith
 
skinrock's Avatar
 
Drives: 2013 Fusion AWD
Join Date: Jan 2011
Location: The Matrix

Posts: 2,860
iTrader: (9)

Garage List
2007 335i  [3.45]
I think it's related to the way some of the videos are getting embedded. Both of those threads have one thing in common: one of the videos was embedded using the full screen url. Another thing is that they both had ?wmode=transparent. That may be a red herring though, it's probably just something with the full screen url.
skinrock is offline  
0
Reply With Quote
      12-20-2011, 12:50 AM   #6
skinrock
Agent Smith
 
skinrock's Avatar
 
Drives: 2013 Fusion AWD
Join Date: Jan 2011
Location: The Matrix

Posts: 2,860
iTrader: (9)

Garage List
2007 335i  [3.45]
Looks like the issue is they put a full youtube url in between the u2b tags. This works on the thread page for some reason, but when you click Go Advanced, it renders the thread on that page as well, only it doesn't do the youtube embed properly. It tries to load:

http://www.youtube.com/embed/http://...de=transparent

And instead of the video in the iframe, it loads a 404 page. There must be some kind of redirect logic on youtube's site somewhere that then causes the entire page to go to the youtube homepage (most likely they have the redirect when the referrer isn't what they expect).
skinrock is offline  
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 02:33 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST