E90Post
 


TireRack
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BMW E90/E92/E93 3-series General Forums > Regional Forums > UK > My E92 dead after 1900 miles



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      06-01-2007, 02:55 PM   #1
COLSEN
Second Lieutenant
 
Drives: E92 320i MSport > Merc C220CDI
Join Date: Jun 2007
Location: North West England

Posts: 269
iTrader: (0)

My E92 dead after 1900 miles

Hey guys,
Has anyone else in the UK had problems with their E92??
I've seen some topics from the states but thought they may have sorted the problem before selling in the UK!!
I've got a 320i MSport that felt jerky from day one but I put this down to the engine not being run in yet.
after 1900 miles (3 weeks after I bought it) I ended up being towed home from the M6 after my fuel pump decided to malfunction.
The cars been in for 3 weeks, and BMW say it's going to be another 2-3 weeks for the part to come
Anyone else suffering??
COLSEN is offline  
0
Reply With Quote
      06-01-2007, 03:24 PM   #2
squeezebm
Colonel
 
Drives: Audi
Join Date: Mar 2007
Location: Notts

Posts: 2,652
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by COLSEN View Post
Hey guys,
Has anyone else in the UK had problems with their E92??
I've seen some topics from the states but thought they may have sorted the problem before selling in the UK!!
I've got a 320i MSport that felt jerky from day one but I put this down to the engine not being run in yet.
after 1900 miles (3 weeks after I bought it) I ended up being towed home from the M6 after my fuel pump decided to malfunction.
The cars been in for 3 weeks, and BMW say it's going to be another 2-3 weeks for the part to come
Anyone else suffering??
Thats shite,keep us posted on happenings.No probs with mine yet
squeezebm is offline  
0
Reply With Quote
      06-01-2007, 03:28 PM   #3
COLSEN
Second Lieutenant
 
Drives: E92 320i MSport > Merc C220CDI
Join Date: Jun 2007
Location: North West England

Posts: 269
iTrader: (0)

Got a call from beema today to say it's a known prob on Petrol models.... doh!! Should have gone for a diesel!!
They've given me a 4door to drive in the mean time but they have said they'll pay me some compo!! It'll be interesting to see how much!!
COLSEN is offline  
0
Reply With Quote
      06-01-2007, 04:08 PM   #4
keithIOW
Second Lieutenant
 
Drives: E93 325 SE
Join Date: Oct 2006
Location: Isle of Wight, U.K.

Posts: 222
iTrader: (0)

Hi Colsen,

welcome to the forum.

I've just got my E93 back from the dealer after 4 weeks with the fuel pump problem. So far as regards compensation BMW agreed to cover my loan payment for the month I was without the car and I'm currently negotiating to get something else from my dealer (namely the front lip from the aero kit)

I managed to get a Boxster as a loan car after they originally gave me a Ford Mondeo estate!!!

My advice to you is keep hastling you dealer and especially hastle BMW customer services. I phoned them every day or so and was constantly told that they could not give me a date when the part would be available, then hey presto , out of the blue the part arrived.

you have my sympathy as I know exactly how you feel. I hope you get your car back soon. Good luck and give 'em hell
__________________

E93 325 SE, Sparkling Graphite, Black Dakota, hi-gloss black trim, 230's, Folding Mirrors, C/A, Sat Nav, Sport Seats, Front Seat Heating, prof Hi-Fi
keithIOW is offline   England
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:35 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST