E90Post
 


MINHS Auto Care Center
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > AUDIO/VIDEO + BLUETOOTH + Electronics/Alarm/Software > Aux in not working????



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      02-25-2012, 09:43 PM   #1
kar40980
Enlisted Member
United_States
1

 
kar40980's Avatar
 
Drives: 2007 335i/2011 328i
Join Date: Jun 2011
Location: Buffalo, Ny


Posts: 39
iTrader: (2)

Aux in not working????

I have a 08 328xi build date 5/07 with idrive . Ok so my aux is grey and I can't select it. I have tried plugging into the USB port and mic jack with different devices and wires (iPhone iPad iPod ect.). Also I have checked the fuse in the glove box. Is there another fuse or something I'm missing. I have a 335 with non idrive and mic jack works with all devices I have tried. It is out of warranty so any ideas would be much appreciated. Oh ya I bought used but I'm pretty sure it was installed by factory being that it's a idrive.
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Tags
aux in broke grey

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:43 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST