E90Post
 


E92-lighting
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > AUDIO/VIDEO + BLUETOOTH + Electronics/Alarm/Software > extra wiring help, and pivot gauges not working



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      03-27-2012, 06:25 PM   #1
drwharton85
New Member
 
drwharton85's Avatar
 
Drives: 2007 BMW 335I
Join Date: Dec 2011
Location: Stuttgart Germany

Posts: 28
iTrader: (0)

extra wiring help, and pivot gauges not working

I found some extra wires in my engine bay and was wondering if anyone knows what they were originally ran for? also I have a 3 pod pivot gauge setup they are getting power but they are not getting any info, they are electronic gauges that run off the OBDII I followed the schematic and everything seems to be in order. except it has a stand alone power wire ran to the fuse box, the schematic doesnt have this. I disconnected it and only ran it to the OBDII, same result got power but no information. I provided some photos of the wires and pivot gauge schematic.


By drwharton85 at 2012-03-27


By drwharton85 at 2012-03-27


By drwharton85 at 2012-03-27


By drwharton85 at 2012-03-27


By drwharton85 at 2012-03-27


By drwharton85 at 2012-03-27
drwharton85 is offline  
0
Reply With Quote
      03-27-2012, 07:48 PM   #2
kmarei
Major General
 
kmarei's Avatar
 
Drives: 1988 E30 M3 Evo II
Join Date: Jul 2008
Location: Reston, VA

Posts: 6,480
iTrader: (33)

Garage List
The wires in the top 4 pics are a left over install of the camaros hid angel eye kit
__________________
This user has been banned from the 4 series forum because he doesn't sing its merits like the admins want us all to

kmarei is offline   Egypt
0
Reply With Quote
      03-28-2012, 10:43 PM   #3
mkPOTO
Mr. Nice Says Hello
 
mkPOTO's Avatar
 
Drives: 1999 528I
Join Date: Dec 2008
Location: USA

Posts: 15,578
iTrader: (23)

Garage List
Yes the wires are from the camaross kit. The ballast blew and upon the request of the guy who bought the car I took them out. Also to get the gauges working the pins in the obd2 port needs to be modified.
You will need to move the pin. I never got around to modifying it. Just make it look like the correct connector and should work
__________________

EVOLVE E600 BMW E92 M3
mkPOTO is offline  
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:41 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST