E90Post
 


GetBMWParts
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions > App issue



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      06-16-2012, 03:16 PM   #1
MWhy
Private First Class
MWhy's Avatar
United_States
3
Rep
100
Posts

 
Drives: 2012 335is BSM
Join Date: Apr 2012
Location: Redondo Beach, CA

iTrader: (0)

App issue

I didn't see a separate section for posts about the Bimmerpost app so I'm posting here.

For some reason l, about half of the posts I write from my mobile app, never post. Sometimes it will even give me an immediate alert saying "message did not post!"

Is this a known bug? Or a settings issue?

It's just a hassle to write a whole message, only to have it disappear into thin air.
Appreciate 0
      07-01-2012, 06:24 AM   #2
mob17
Brigadier General
mob17's Avatar
United Kingdom
79
Rep
3,811
Posts

 
Drives: E92 335D
Join Date: Mar 2012
Location: East Midlands, UK

iTrader: (4)

happens to me too sometimes. also with PMs. quite annoying
__________________
2008 E92 335D SE - Ohlins
2010 E90 320D SE
1994 E36 318I SE
1996 E36 316I SE
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:29 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST