E90Post
 


GetBMWParts
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > AUDIO/VIDEO + BLUETOOTH + Electronics/Alarm/Software > Car won't turn on after amp install !!!???



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      02-14-2016, 04:12 PM   #1
E90Freestyle
New Member
2
Rep
21
Posts

Drives: 2008 BMW 328xi
Join Date: Feb 2016
Location: Florida

iTrader: (0)

Car won't turn on after amp install !!!???

Please help. Radio, Ac, Lock/unlock works but car won't start after amp install
Appreciate 0
      02-14-2016, 04:41 PM   #2
ctuna
Major General
151
Rep
5,979
Posts

Drives: 325xi 06 wagon MT
Join Date: Jan 2010
Location: Santa Cruz, Ca

iTrader: (0)

Could be you ran down the battery

Could be you ran down the battery
If you were working on the car with the battery attached
as the car stays awake draining power at the rate
of .5 amps.
I would dissconect the amp and check the battery .
If the battery is low put a full charge on it and try again.
You might also try with the IBS wire disconnected.
The IBS can do all kind of strange things especially when the
battery is low.
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:04 PM.




e90post
e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2016, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST