E90Post
 


MINHS Auto Care Center
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > BMW Coding > Ipna error



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      09-18-2012, 06:48 PM   #23
e93driva
Captain
 
e93driva's Avatar
 
Drives: 2011 E93 335is
Join Date: Oct 2011
Location: MA

Posts: 664
iTrader: (2)

Quote:
Originally Posted by Chrisred
Error 135
API-0015 host communication error etc......
If its the same error as mine (which It seems to be) make sure you set your latency to 1. Also, make sure you set your PATH correctly in the environmental variables. A problem I had was that my windows wasn't set to "C:" ... I had double booted and had just copied and pasted the PATH setting. So instead of having the normal PATH, I had to edit mine to read "X:....." instead of "C:...."

Sorry if thats confusing, but if your latency is set to 1 and you have set your PATH correctly then im out of ideas
__________________


Instagram: e92driva
e93driva is offline   United_States
0
Reply With Quote
      09-18-2012, 07:23 PM   #24
Chrisred
Captain
 
Chrisred's Avatar
 
Drives: BMW 335xi coupe
Join Date: Jan 2010
Location: Montreal, Canada

Posts: 738
iTrader: (0)

Ya latency is at 1 and path has been checked numerous times.....i even asked Vasilallov to send me his path so i can verify it......FML!!!
__________________
JB4 cp-e IC AMS exhaust BMS DCI AR DP's METH
19" VMR VB3 Stoptech BBK TC KLINE VORSHLAG
Chrisred is offline   Canada
0
Reply With Quote
      09-20-2012, 06:27 PM   #25
cn555ic
BimmerPost Supporting Vendor

 
cn555ic's Avatar
 
Drives: 917-939-4980
Join Date: Jun 2007
Location: New York

Posts: 18,257
iTrader: (5)

Send a message via Yahoo to cn555ic
Did you finally get this working?
__________________

Coding E and F New York 917-939-4980
cn555ic is offline   United_States
0
Reply With Quote
      09-20-2012, 06:41 PM   #26
Chrisred
Captain
 
Chrisred's Avatar
 
Drives: BMW 335xi coupe
Join Date: Jan 2010
Location: Montreal, Canada

Posts: 738
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by cn555ic
Did you finally get this working?
No. Haven't had time. Gonna install win 7 pro this weekend. And then try from start again ....
__________________
JB4 cp-e IC AMS exhaust BMS DCI AR DP's METH
19" VMR VB3 Stoptech BBK TC KLINE VORSHLAG
Chrisred is offline   Canada
0
Reply With Quote
      10-01-2012, 10:41 PM   #27
Chrisred
Captain
 
Chrisred's Avatar
 
Drives: BMW 335xi coupe
Join Date: Jan 2010
Location: Montreal, Canada

Posts: 738
iTrader: (0)

Installed win7 ultimate edition and did DIY over. It connects and I can choose MSD80 N54 engine. But when I go and press SHIFT F4 to choose injectors, I get error#100 sys-0010: initialization error.
__________________
JB4 cp-e IC AMS exhaust BMS DCI AR DP's METH
19" VMR VB3 Stoptech BBK TC KLINE VORSHLAG
Chrisred is offline   Canada
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:26 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST