E90Post
 


GTB Performance
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BIMMERPOST Universal Forums > General BMW News and Cars Discussion > BMW build your own not working on Google Chrome



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      09-22-2012, 03:49 PM   #1
sonicbimmer19
Lieutenant
36

 
Drives: E88 and F32
Join Date: Jan 2011
Location: Los Angeles, CA


Posts: 481
iTrader: (1)

BMW build your own not working on Google Chrome

Hey guys,

BMW builder is not working on my google chrome, the pictures don't show up, but on internet explorer, it works.
Any idea what's the problem?
thanks!
Appreciate 0
      09-23-2012, 11:29 AM   #2
stonex1
Second Lieutenant
Canada
13

 
stonex1's Avatar
 
Drives: 13' X1, 02' Chev S10
Join Date: Jun 2012
Location: Prince Geroge BC


Posts: 212
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by sonicbimmer19 View Post
Hey guys,

BMW builder is not working on my google chrome, the pictures don't show up, but on internet explorer, it works.
Any idea what's the problem?
thanks!
Do you have the latest java update?
Attached Images
 
Appreciate 0
      09-23-2012, 05:12 PM   #3
sonicbimmer19
Lieutenant
36

 
Drives: E88 and F32
Join Date: Jan 2011
Location: Los Angeles, CA


Posts: 481
iTrader: (1)

Quote:
Originally Posted by stonelx View Post
Do you have the latest java update?
I'm not sure but I just erased history going all the way back to beginning and now it's working.
Thanks
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 11:30 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST