E90Post
 


Lux Angel Eyes
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > AUDIO/VIDEO + BLUETOOTH + Electronics/Alarm/Software > '07 E92 335i Bluetooth problem



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      09-25-2012, 05:45 AM   #1
BDO
Enlisted Member
 
Drives: Z4M Roadster
Join Date: Feb 2011
Location: Citizen of the World

Posts: 40
iTrader: (0)

'07 E92 335i Bluetooth problem

The car has the OEM BT system, accessible via iDrive. Everything used to work perfectly with my iPhone 4S, paired the phone once and the car would connect within 3 minutes of driving off.

Lately, it is working sporadically. About 50% of the time, nothing would happen. I've noticed that when this happens (no connections), the BT system in the car would "forget" that the phone is paired - basically, it will show that there are no paired devices. Attempting to put the system into pairing mode and pair with the phone results in the phone not detecting the BMW BT at all.

After switching off the car, leaving it for a while, and then switching on again, it will show the phone in the list of paired devices, and connect with no issues whatsoever.

I don't think that the problem is with the phone, due to the weird behavior described above.

Any way to "reset" the car BT? Any other suggestions, or guesses as to what the problem is? Is it possible that the BT module is failing?
BDO is offline  
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:10 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST