E90Post
 


TireRack
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Powertrain and Drivetrain Discussions > N54 Turbo Engine / Drivetrain / Exhaust Modifications - 335i > Help needed limp mode issues



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      11-11-2012, 06:53 PM   #1
jolette
Private First Class
jolette's Avatar
United_States
2
Rep
137
Posts

 
Drives: e92 ///M3
Join Date: Jul 2012
Location: Upstate, NY

iTrader: (5)

Help needed limp mode issues

So here is my issue, last night a friend I were doing a few pulls (335i n54 6mt) Jb4 G5 map 5 and dci vs (e46 M3) all was well till toward the end when I got a limp mode and flashing check angine light, after that happened we pulled into a gas station and let it sit for a few minutes started it back up and let it idle for a few and everything seemed fine. This morning we drove the car about 200 miles with no issues what so ever. Got home later pulled the codes and this is what I found. Just curious if anyone has seen anything like this before. When I filled back up with gas a used straight 93 again no issues since. Any help would be appreciated, thanks in advance!
Attached Images
 
__________________
6MT e92 ///M3 BMW MPE/ACM Test Pipes/ESS Tune/OHLINS TTX/BMW PERFORMANCE/STOPTECH BBK/AE CAGE/ CARBON SUNROOF DELETE/ APEX EC7/MODE CARBON V2/ RKP CLUB SPORT

Last edited by jolette; 11-11-2012 at 07:32 PM.
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:35 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST