E90Post
 


Extreme Power House
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > Suspension | Brakes | Chassis > Hum at 55mph?????



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      06-22-2013, 06:25 AM   #1
Denny347
Lieutenant
15

 
Drives: SGM 2006 330i
Join Date: Aug 2010
Location: Indianapolis, IN


Posts: 590
iTrader: (0)

Hum at 55mph?????

I've had this for a couple of years. It's a hum (like a tire hum) that only starts at 55mph and becomes less noticeable the faster I go. There is no shaking in the steering wheel. I have had my tires replaced over the course of 2 years and it has never gone away. I have Conti DWS tires. The driver rear wheel bearing was replaced 3 years ago and I just replaced both front bearings myself a couple of months ago. The passenger rear bearing is still original, the car has 87k mi on it. It is frustrating as hell. Any ideas?
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 04:46 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST