E90Post
 


Bimmer Retrofit
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > BMW Coding > Help With Drivers and Inpa



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      06-29-2013, 04:29 PM   #1
Nowak
Enlisted Member
3

 
Drives: 2010 E90 328xi
Join Date: Aug 2010
Location: MN


Posts: 37
iTrader: (0)

Help With Drivers and Inpa

I am using Windows XP and I tried to get everything setup but I having issues. When connecting to the cable to my laptop I get a black dot for battery but no black dot for ignition. I believe it might be the drivers. I installed these: http://osefactory.com/tools/k+dcan/USB_Driver.rar but am still having issues. Any suggestions?
Appreciate 0
      06-30-2013, 07:14 AM   #2
cptcrunch
Captain Crunch
10

 
cptcrunch's Avatar
 
Drives: 2011 335D
Join Date: May 2011
Location: Cincinnati


Posts: 293
iTrader: (0)

Make sure the cable is COM1 in windows. Try turning the car on first, then plug the cable into your computer (this is assuming the obdii port is already plugged in).
__________________
2011 335D Space Grey, Black Leather Interior, ZSP, ZPP, ZCW, 6FL, Satellite Radio, Nav, Base Audio
Appreciate 0
      06-30-2013, 11:27 AM   #3
pweber
Banned
Germany
3

 
pweber's Avatar
 
Drives: M57 330D
Join Date: May 2013
Location: Heilbronn


Posts: 258
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by cptcrunch View Post
Make sure the cable is COM1 in windows. Try turning the car on first, then plug the cable into your computer (this is assuming the obdii port is already plugged in).
latency set to 1?
Do you have ignition turned on?
Appreciate 0
      07-05-2013, 02:24 PM   #4
dudespb
New Member
Russian Federation
0

 
dudespb's Avatar
 
Drives: E92 335i JB4 AT
Join Date: Jun 2013
Location: Saint-Petersburg


Posts: 18
iTrader: (0)

Have you set Port=Com1 and Hardware=STD:OBD in ediabas\bin\obd.ini file?
Appreciate 0
      07-06-2013, 11:11 AM   #5
Nowak
Enlisted Member
3

 
Drives: 2010 E90 328xi
Join Date: Aug 2010
Location: MN


Posts: 37
iTrader: (0)

Yes they are set to that. I tried it again but got the same results. Ignition does not black out.
Appreciate 0
      07-08-2013, 09:09 PM   #6
hmilycar
Banned
United_States
2

 
hmilycar's Avatar
 
Drives: BMW
Join Date: Jul 2013
Location: USA


Posts: 11
iTrader: (0)

After browsing your post,I think you need a better obd2 car diagnostic.I know a obd2 tools website,I have bought many BMW diagnostic tools on it(http://www.obd2tool.com/goods-4447-2...koda.html).Let me the most happy is that they have good service attitude.No matter what problems I have, their customer service can always help me to solve this problem as soon as possible.Maybe it is helpful.
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:40 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST