E90Post
 


TireRack
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > AUDIO/VIDEO + BLUETOOTH + Electronics/Alarm/Software > Need Some HELP with my radio



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      01-10-2013, 12:14 PM   #1
Didac
Second Lieutenant
 
Didac's Avatar
 
Drives: BMW 335i
Join Date: Aug 2010
Location: NJ

Posts: 227
iTrader: (1)

Need Some HELP with my radio

I have an Problem. I get no sound out of the speakers. the radio truns on, the navigation, on the bluetooth. but no sound... some people told me the it may be the fuse for the amp but I dont know where is located (the amp fuse)
08 E92.
Didac is offline  
0
Reply With Quote
      01-10-2013, 03:08 PM   #2
ctuna
Brigadier General
 
Drives: 325xi 06 wagon MT
Join Date: Jan 2010
Location: Santa Cruz, Ca

Posts: 4,145
iTrader: (0)

Not enough information what kind of system ?

Not enough information what kind of system ?
There are three possible types that are common and one that isn't

BMW stereo types
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=352586
http://www.e90post.com/forums/attach...2&d=1266451970
http://www.e90post.com/forums/attach...2&d=1260829447
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=343673
http://www.e90post.com/forums/showthread.php?t=138949
http://www.e90post.com/forums/attach...2&d=1260829447
http://www.e90post.com/forums/attach...1&d=1209780605
http://www.e90post.com/forums/attach...1&d=1209780865
http://www.bawarec.ru/manuals/3er/e9...3er-e90-12.pdf
http://www.musicarnw.com/page-2/
http://www.e90post.com/forums/attach...4&d=1278871872

Check that the amp didn't get water on it, and the fan is turning.
There is a fuse map behind the glove box along with the fuses.
ctuna is offline  
0
Reply With Quote
      01-11-2013, 09:21 AM   #3
Didac
Second Lieutenant
 
Didac's Avatar
 
Drives: BMW 335i
Join Date: Aug 2010
Location: NJ

Posts: 227
iTrader: (1)

[quote=ctuna;13286508]Not enough information what kind of system ?
There are three possible types that are common and one that isn't

thanks for the repla.
I dont know if this will help u. but this is the same radio i have.
and by th way the radio stop working after a shop intall a set of HID's fog lights
Attached Images
 
Didac is offline  
0
Reply With Quote
      01-11-2013, 12:41 PM   #4
ctuna
Brigadier General
 
Drives: 325xi 06 wagon MT
Join Date: Jan 2010
Location: Santa Cruz, Ca

Posts: 4,145
iTrader: (0)

Take it back or at least call them .

Ask what they did to it . Looking at it doesn't say much about it.
If its a US car made before 09 it will be HI FI or L7.
If its a 06 330 it will be L7.
Did they work in the rear area of the car where the amp is at all?
Did they do any programming on the car ?

Last edited by ctuna; 01-11-2013 at 01:10 PM.
ctuna is offline  
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:16 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST