E90Post
 


 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > AUDIO/VIDEO + BLUETOOTH + Electronics/Alarm/Software > I have no sound! Please help



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      08-26-2014, 03:21 PM   #1
gian_callejas
Registered
 
Drives: 2007 335i
Join Date: Oct 2013
Location: Houston

Posts: 2
iTrader: (0)

I have no sound! Please help

Hello, I'm new to this forum. I need guidance on how to fix my no sound issue. Everything functions properly, except the sound and the volume knob. I'm trying to determine what amp I have. I'm not sure if it's hi-fi or L7, I think that's what they're called. Can someone help me please.
gian_callejas is offline  
0
Reply With Quote
      08-26-2014, 03:25 PM   #2
Wongway
First Lieutenant
 
Drives: 328i xdrive
Join Date: Sep 2013
Location: Pittsburgh, PA

Posts: 389
iTrader: (0)

check underneath the driver side panel of the trunk and see if you have water?
Wongway is offline  
0
Reply With Quote
      08-26-2014, 03:56 PM   #3
gian_callejas
Registered
 
Drives: 2007 335i
Join Date: Oct 2013
Location: Houston

Posts: 2
iTrader: (0)

I did, and no sign of water damage.
gian_callejas is offline  
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:21 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST