E90Post
 


VIBE Motorsports
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BMW E90/E92/E93 3-series General Forums > General E90 Sedan / E91 Wagon / E92 Coupe / E93 Cabrio > Heated seat cuts out after V1 hardwire



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      10-10-2013, 02:00 AM   #1
Viktimize
First Lieutenant
 
Drives: 2007 335i, 2002 325i
Join Date: Apr 2013
Location: Edmonton, Alberta, Canada

Posts: 375
iTrader: (0)

Heated seat cuts out after V1 hardwire

Just tonight my passenger side heated seat kind of died. Push the button and the lights come on on the switch, but then they shut off within a few seconds. Normally I would start checking fuses, but this suddenly started happening now that I have done the V1 hardwire in the overhead light console. V1 operates fine, but it wasn't even turned on when I noticed the heated seat issue. I don't know if this is related or coincidental? I searched and found that the problem has happened to others, but no solutions found.

Any ideas? I'm still going to go check fuses once it's light out. V1 is hardwired to the green w/ white stripe wire in the overhead console. Not sure if that's a shared circuit with heated seats? Driver side still works fine though.
Viktimize is offline   Canada
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:54 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST