E90Post
 


GetBMWParts
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BMW E90/E92/E93 3-series General Forums > General E90 Sedan / E91 Wagon / E92 Coupe / E93 Cabrio > Engine flooded question..



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      10-08-2013, 10:37 PM   #23
mapleridge
Banned
 
Drives: E90 N52 AT
Join Date: Apr 2011
Location: Vancouver, BC

Posts: 2,681
iTrader: (4)

Quote:
Originally Posted by Viktimize View Post
It's possible you just didn't seat the connector properly. I just installed a JB4 today, and they mention right in the install instructions that you need to wiggle the connector down when plugging it in because sometimes they won't seat properly. I'd come try and give you a hand looking at it, but I won't be in Van city till mid November.
Thanks. I really appreciate it. It is quite possible but all my codes seem to be coming from a connector that I never touched. Also, the handle on the side of the connector seems to push and lock it in place when reinstalling the connector and I eyeballed it and they were both level with each other. I'm totally running on E when it comes to ideas. I hope the dealer has a better idea than me.
mapleridge is offline  
0
Reply With Quote
      10-09-2013, 10:08 PM   #24
mapleridge
Banned
 
Drives: E90 N52 AT
Join Date: Apr 2011
Location: Vancouver, BC

Posts: 2,681
iTrader: (4)

Dealer said it was the DME connection and they plugged it in and everything is fine.
mapleridge is offline  
0
Reply With Quote
      10-10-2013, 02:01 AM   #25
Viktimize
First Lieutenant
 
Drives: 2007 335i, 2002 325i
Join Date: Apr 2013
Location: Edmonton, Alberta, Canada

Posts: 375
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by mapleridge View Post
Dealer said it was the DME connection and they plugged it in and everything is fine.
Seemed to be the only thing that made sense. Hopefully they didn't bend you over too bad.
Viktimize is offline   Canada
0
Reply With Quote
      10-10-2013, 02:32 AM   #26
mapleridge
Banned
 
Drives: E90 N52 AT
Join Date: Apr 2011
Location: Vancouver, BC

Posts: 2,681
iTrader: (4)

Quote:
Originally Posted by Viktimize View Post
Seemed to be the only thing that made sense. Hopefully they didn't bend you over too bad.
1 hour diagnostic $150 and $25 courtesy car. All in all, I don't mind. Just wanted it fixed.
mapleridge is offline  
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:59 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST