E90Post
 


Extreme Power House
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > Mechanical Maintenance: Break-in / Oil & Fluids / Servicing / Warranty > Help-Front Passenger seat heat not working



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      02-11-2013, 02:30 PM   #1
Kodak
The Law
Kodak's Avatar
United_States
15
Rep
327
Posts

 
Drives: 06 325xi, 4dr, Alpine
Join Date: Apr 2008
Location: Bronx, NYC

iTrader: (0)

Question Help-Front Passenger seat heat not working

Recently I found out that my front passenger seat heater is not working, but the drivers side is working fine, when the seat heater button in pressed, it would light up as normal, then after a few seconds it would shut off. If anyone can offer any assistance into what could be causing this problem would be appreciated.
__________________
2006 Alpine ,325xi sedan,Terra, steptronic,Xenon,heated seats,Premium package
Appreciate 0
      02-11-2013, 09:02 PM   #2
luskombi
New Member
luskombi's Avatar
United_States
0
Rep
23
Posts

 
Drives: 2007 328i
Join Date: May 2012
Location: Finger Lakes, New York

iTrader: (0)

It means either it's unplugged or broken. There is a plug between the seat back and seat bottom too. I think this one is hidden under the seat cover. You could check the fuse but if that were blown I don't think the lights would work at all.
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 11:42 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST