E90Post
 


Horizon LED
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > ConnectedDrive / I-Drive / Navigation Related Discussion > CIC Retrofit - mObridge problems...



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      04-29-2013, 11:40 AM   #1
jozza66
Private
United Kingdom
0
Rep
57
Posts

 
Drives: E92 335i SE
Join Date: Aug 2011
Location: London, UK

iTrader: (2)

CIC Retrofit - mObridge problems...

Hi,

I've just retrofitted a CIC set-up in my 2006 E92. The unit has a hardware activator/emulator from Bimmer Retrofit.

Everything is installed and working, although there's one outstanding issue...

When the mObridge ipod adapter is connected, the CIC unit power cycles very rapidly, never booting properly. If the mObridge is placed into bypass mode, the unit powers up correctly. Subsequently if I re-enable the mObridge once the CIC is up and running, everything works fine.

So, I guess it's pointing to either a MOST issue, or a coding issue...

I have asked the question of BimmerRetrofit, but while I'm awaiting a response, thought I'd seek the wisdom of the collective

Any ideas?

John.
__________________
------------------------------------------------------
CIC Retrofit with DAB+, M-Sport steering wheel with DCT paddles, Alpine Retrofit, GP Thunder H8 Halos
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:32 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST