European Auto Source
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > E90 / E92 / E93 3-series Technical Forums > Cosmetic and Lighting Modifications (exterior/interior) > low beam problem, please help

Thread Tools Search this Thread
      06-24-2013, 07:28 PM   #1
First Lieutenant

Drives: @ 8300RPM
Join Date: Feb 2010
Location: sf x la

iTrader: (12)

Angry low beam problem, please help

both the lowbeams in my 2007 e92 suddenly shuts off after hitting bumps and turns back on 10-15 seconds after, or doesnt even turn back on at all. ive found that i could temporarily fix this problem by using the switch and turning off my headlights completely and turning them back on, but the problem would reoccur a couple minutes later (after hitting even the slightest bump). this has been a headache for me since it becomes a complete hazard at night...

i was wondering if the bulb is just going bad, or if something is just loose? could it be a bad connector? any help? thoughts? it doesnt make sense cause BOTH sides are like this and i have not touched my headlights in years.

i have oem ballasts and have installed aftermarket 6000k HID's. ive been using them for 2+ years already and have only encountered this problem a couple of weeks ago.

ive searched but to no avail.. if any of you guys had this problem before please chime in, any help is appreciated. thank you!!!
Appreciate 0


headlights, low beam, lowbeam, lowbeams, problem

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

All times are GMT -4. The time now is 08:29 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST