E90Post
 


Lux Angel Eyes
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BMW E90/E92/E93 3-series General Forums > General E90 Sedan / E91 Wagon / E92 Coupe / E93 Cabrio > Need help troubleshooting angel bulbs



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      08-23-2013, 09:48 AM   #1
matthew721
Private
 
matthew721's Avatar
 
Drives: E90 2006 325i
Join Date: May 2013
Location: Houston

Posts: 79
iTrader: (1)

Need help troubleshooting angel bulbs

Simply put, driver side is working, passenger side - not working! :-(

I thought it was the bulb and purchased stock bulbs, I tested both new bulbs on the working driverside and they both work but when plugged into the passenger side, it doesn't light up?

Any advice? Is there a fuse or relay that affects only one side? Wiring damage I should look for? I have the car on stands now 9:48 central...Thanks in advance....
matthew721 is offline   United_States
0
Reply With Quote
      08-23-2013, 10:52 AM   #2
yarviinn
Captain
 
yarviinn's Avatar
 
Drives: E9TT3
Join Date: Aug 2012
Location: Sacramento, CA

Posts: 654
iTrader: (1)

Send a message via AIM to yarviinn
Quote:
Originally Posted by matthew721 View Post
Simply put, driver side is working, passenger side - not working! :-(

I thought it was the bulb and purchased stock bulbs, I tested both new bulbs on the working driverside and they both work but when plugged into the passenger side, it doesn't light up?

Any advice? Is there a fuse or relay that affects only one side? Wiring damage I should look for? I have the car on stands now 9:48 central...Thanks in advance....
The wires are probably loose. Try playing around with the wires until it lights up. I had the same problem but on my driver's side. Some wire was loose so I used electrical tape to fix it.
yarviinn is offline  
0
Reply With Quote
      08-23-2013, 01:29 PM   #3
matthew721
Private
 
matthew721's Avatar
 
Drives: E90 2006 325i
Join Date: May 2013
Location: Houston

Posts: 79
iTrader: (1)

Quote:
Originally Posted by yarviinn View Post
The wires are probably loose. Try playing around with the wires until it lights up. I had the same problem but on my driver's side. Some wire was loose so I used electrical tape to fix it.
thanks for the reply i swapped out the DRL's also, finally got the trick down in putting them back! :-O tough boogers! i didn't have time to spend on the angel bulb for now, but i'll take a another look at the loose wiring as you advised, monday maybe. Thanks again
matthew721 is offline   United_States
0
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:35 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST