E90Post
 


The Tire Rack
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BMW E90/E92/E93 3-series General Forums > Regional Forums > USA - Great Lakes > *OFFICIAL Michigan Chat & Meet Thread*



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      11-12-2019, 08:22 AM   #2685
xceedperformance
New Member
36
Rep
23
Posts

Drives: BMW Motorsports
Join Date: Jun 2015
Location: Wolverine Lake

iTrader: (0)

hey guys, I opened a shop in Wixom. If anyone needs anything or wants to hold some kind of technical event to help other members message me. Maybe we can workout something.

facebook.com/dixonmotorsport

dixonmotorsports.com
Appreciate 1
NoGuru342.50

      12-02-2019, 03:39 PM   #2686
mcaval465
Registered
0
Rep
3
Posts

Drives: 2007 BMW 335i (E92)
Join Date: Dec 2019
Location: Rochester, MI

iTrader: (0)

Hey guys, new to the e90post community. I own a 2007 335i E92 AT, roughly 160k miles. Currently experiencing a no start condition so looking to get some insight. I'll be making a post with more detail in the general forum later today or tomorrow.

In a nutshell i'm having some electrical issues when trying to start. Everything in the cabin (lights, dash, nav) seems fine when i insert the key, but when pressing ignition all i hear is the starter solenoid click and the voltage drops to where all the lights flicker. I've replaced the engine ground strap, starter, and battery, and still no luck. Any ideas? Thinking about taking it to an indy in the metro area soon.
Appreciate 0
      12-03-2019, 10:37 AM   #2687
NoGuru
Captain
NoGuru's Avatar
343
Rep
816
Posts

Drives: 335is
Join Date: Apr 2017
Location: MI

iTrader: (0)

Garage List
2002 Jeep Cherokee  [0.00]
2014 CTS  [0.00]
2011 335is  [0.00]
Quote:
Originally Posted by mcaval465 View Post
Hey guys, new to the e90post community. I own a 2007 335i E92 AT, roughly 160k miles. Currently experiencing a no start condition so looking to get some insight. I'll be making a post with more detail in the general forum later today or tomorrow.

In a nutshell i'm having some electrical issues when trying to start. Everything in the cabin (lights, dash, nav) seems fine when i insert the key, but when pressing ignition all i hear is the starter solenoid click and the voltage drops to where all the lights flicker. I've replaced the engine ground strap, starter, and battery, and still no luck. Any ideas? Thinking about taking it to an indy in the metro area soon.
Did you re code the battery after replacing it?
Do you have an Android with MHD installed to ready the codes?
__________________
2011 335is BQ Tune / BMS CAI / VRSF kittyless DP's / Synapse BOV and charge pipe / 7.5" VRSF Race IC / Stage 2 bucketless / Motive Flex Fuel / Vwetish Diff Brace / 15mm spacers in rear /PR coils / Tires PSS 4S's / Relocation Inlets / DAW stage 3+ Turbos
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 01:52 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST