E90Post
 


The Tire Rack
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BMW E90/E92/E93 3-series General Forums > Regional Forums > USA - Southeast > Phone Configuration



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      12-02-2019, 11:38 AM   #1
adavis62
Registered
0
Rep
2
Posts

Drives: BMW 325I
Join Date: Dec 2019
Location: Marietta

iTrader: (0)

Phone Configuration

I just purchased a 2011 325i and I'm trying to sync my iPhone to the car. I have tried pressing the telephone bottom with the car on and waiting to see if it will show up in the device list on my iPhone and it does not. I have tried syncing it using the menu button in the car but no menu for the phone. What am I missing?
Appreciate 0
      12-03-2019, 06:34 AM   #2
BOOSTLEE
Lieutenant
BOOSTLEE's Avatar
United_States
24
Rep
457
Posts

Drives: E92 335i, Ducati 996
Join Date: Jun 2011
Location: Hickory, NC

iTrader: (13)

Quote:
Originally Posted by adavis62 View Post
I just purchased a 2011 325i and I'm trying to sync my iPhone to the car. I have tried pressing the telephone bottom with the car on and waiting to see if it will show up in the device list on my iPhone and it does not. I have tried syncing it using the menu button in the car but no menu for the phone. What am I missing?
not all BMW come with BT. Do you have I drive, or BMW assist?
if not you don't have it.
Appreciate 0
      12-03-2019, 02:21 PM   #3
adavis62
Registered
0
Rep
2
Posts

Drives: BMW 325I
Join Date: Dec 2019
Location: Marietta

iTrader: (0)

Even if the steering wheel has the buttons on it and the phone button sits just below the menu button?
Appreciate 0
      12-03-2019, 08:34 PM   #4
BOOSTLEE
Lieutenant
BOOSTLEE's Avatar
United_States
24
Rep
457
Posts

Drives: E92 335i, Ducati 996
Join Date: Jun 2011
Location: Hickory, NC

iTrader: (13)

Quote:
Originally Posted by adavis62 View Post
Even if the steering wheel has the buttons on it and the phone button sits just below the menu button?
yes, the buttons are there but will do nothing if you don't have the options above. welcome to bmw ownership

easiest way is to check vin decoder https://www.mdecoder.com/
if you don't have option S609A, S639A, or S6AA listed, you don't have BT.
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 05:01 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST