E90Post
 


The Tire Rack
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BMW E90/E92/E93 3-series General Forums > Regional Forums > USA - Southwest > Any Tucson folks have a working XProg?



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      08-15-2020, 08:05 PM   #1
Mike Atkisson
Private
United_States
2
Rep
81
Posts

Drives: BMW 535i
Join Date: Jun 2020
Location: Tucson, AZ

iTrader: (0)

Garage List
2010 BMW 335i  [0.00]
Any Tucson folks have a working XProg?

I am having a difficult time trying to restore the FRM module in my 2010 335i. I ordered XProg, but when I try to use it, it just says Waiting Certificate and does not get any farther.

I ordered a replacement module that arrived today, but Protools was unable to connect to it to change the coding.

Just wondering if there are any enthusiasts here in Tucson that might have a working XProg box.
Appreciate 0
      09-07-2021, 07:15 PM   #2
terophorm
Registered
0
Rep
2
Posts

Drives: 2010 128i
Join Date: Sep 2021
Location: Tucson, AZ

iTrader: (0)

Did you ever get this figured out? I'm local maybe I can help you get it working. I have the same issue with my FRM3 and ordered a R270 but it seems like it won't work for the FRM3.
Appreciate 0
      09-10-2021, 03:21 AM   #3
Godzilla8japan
New Member
0
Rep
11
Posts

Drives: 2008 335i
Join Date: Mar 2020
Location: Az

iTrader: (1)

I donít know what any of that means but Iím south of tucson. Good luck and hello.
Appreciate 0
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 10:59 AM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST