E90Post
 


Studio RSR
 
BMW 3-Series (E90 E92) Forum > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions > Bimmerpost App 5.x WIP for Android



Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      05-22-2022, 06:23 PM   #485
MadBimmeRad
Colonel
MadBimmeRad's Avatar
No_Country
3455
Rep
2,547
Posts

Drives: M235i, 420i, and now the M2 CS
Join Date: Mar 2020
Location: Adelaide

iTrader: (0)

Garage List
Yep, still happening

See images
Attached Images
  
__________________
M2CS,
The second coming of ///M!
Appreciate 1
apptest1913.00
      05-22-2022, 08:11 PM   #486
apptest
Enlisted Member
apptest's Avatar
Austria
1913
Rep
47
Posts

Drives: BMW M3 F32 Coupe!
Join Date: Aug 2010
Location: New Jersey

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by MadBimmeRad View Post
Yep, still happening

See images
Ok thanks, I think I have a better understanding of it, I just pushed out version .30 which I hope takes care of the red and yellow at the least, but potentially the entire problem.

Let me know
__________________
Test 23456rt
Appreciate 0
      Yesterday, 02:34 AM   #487
MadBimmeRad
Colonel
MadBimmeRad's Avatar
No_Country
3455
Rep
2,547
Posts

Drives: M235i, 420i, and now the M2 CS
Join Date: Mar 2020
Location: Adelaide

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Quote:
Originally Posted by MadBimmeRad View Post
Yep, still happening

See images
Ok thanks, I think I have a better understanding of it, I just pushed out version .30 which I hope takes care of the red and yellow at the least, but potentially the entire problem.

Let me know
Will do; so far, so good 🤞
__________________
M2CS,
The second coming of ///M!
Appreciate 1
apptest1913.00
      Today, 07:21 AM   #488
zcp312
///M
zcp312's Avatar
United_States
48
Rep
96
Posts

Drives: 2011 E90 M3 ZCP
Join Date: Oct 2020
Location: Illinois

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by apptest View Post
Hi Iíve just released version 5.2.23 which I believe fixes this issue. If you notice more problems could you let me know?

Thanks!
Doesn't seem to be happening any longer over the last few days and a few different versions since 23. If I notice it again I'll let you know.
Appreciate 1
apptest1913.00
Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 01:24 PM.




e90post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST